Skip to content

Onze kapsalon in Zaandam: gezelligheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit staan voorop

Onze kapsalon in Zaandam staat klaar om u te voorzien van een frisse en nieuwe coupe. Wij doen niets liever dan uw haren verzorgen. Daarom biedt onze kapsalon in Zaandam verschillende services aan. Kom bij ons langs voor het laten zetten van een permanente watergolf, een vitamine boost voor je haar, de Global Carl techniek of om de kennis van de haar- en hoofdhuid specialist te lenen. Bij ons in de salon werken we alleen met gediplomeerde kappers. U kunt er volop op rekenen dat uw haren bij ons in goede handen zijn.

Kom langs bij onze kapsalon in Zaandam

Bij onze kapsalon in Zaandam vinden wij het belangrijk dat we producten gebruiken die passen bij uw haar. Daarom werken wij met Jean Paul Mynè. Dit merk heeft een uitgebreide productlijn met verschillende haarverzorging die specifiek is ontwikkeld voor allerlei verschillende haren. Enkele van de lijnen die u bij ons in de salon vindt, zijn Ocrys, Hug, Navitas, Numinox, X-folate en Mediceuticals. Al deze lijnen zijn gecertificeerd als vegan producten en worden sterk door ons aangeraden om ook buiten de salon te gebruiken. Ook op het gebied van haarkleuring kiezen wij verantwoord. Wij maken alleen gebruik van ammonia vrije kleuring.

Kapsalon Zaandam

Een gezellige kapsalon in Zaandam

Bij onze kapsalon in Zaandam vinden wij het erg belangrijk dat we u een rustgevend en gezellig momentje bezorgen. Veel van onze vaste klanten beschrijven ons daarom ook als een gezellige salon die erg klantvriendelijk is. Ons vriendelijke team zorgt ervoor dat het laagdrempelig is om binnen te lopen en plaats te nemen op de kappersstoel. Wij zorgen dat u voorzien bent van een lekker kopje koffie of een lekkere thee tijdens uw knipbeurt. Geef uw wensen door aan een van onze kappers en zij doen er alles aan om uw haarwensen tot werkelijkheid te maken. Ook is het belangrijk om te benoemen dat onze kapsalon rolstoelvriendelijk is.

Onze services

Bij onze kapsalon in Zaandam kunt u rekenen op een dameskapper, een herenkapper en een krullenkapper. Op basis van uw haar en textuur koppelen wij de beste kapper. Bent u op zoek naar een kleurspecialist? Dan bent u bij ons ook op de juiste plek. Wij bieden service op het gebied van haarkleuring, maar ook op het kleuren van wenkbrauwen en fading voor de mannen. Doordat ons team gevuld is met verschillende specialisten, kunt u met uw hele gezin bij ons terecht voor een knipbeurt. Neem contact op met onze kapsalon om uw afspraak te plannen.