Skip to content

Een gezellig bezoek bij onze kapper in Wormer

Kom langs bij onze kapper in Wormer. Wij staan klaar om u te voorzien van een frisse, nieuwe haarcoupe. Bij onze kapper in Wormer rekent u op kappers die een oog voor detail hebben en er alles aan doen om u er op uw best uit te laten zien. Bij onze salon werken alleen maar gediplomeerde kappers die een grote passie hebben voor haarstyling. Naast dat al onze kappers klantvriendelijk zijn, kunt u ook rekenen op verschillende experts, waaronder een kleurspecialist, een haar- en hoofdhuid specialist en een specialist op het gebied van fading.

De kapper in Wormer

Onze kapper in Wormer staat bekend als een gezellige salon. Wij vinden het belangrijk dat klanten zich thuis voelen en dat onze salon laagdrempelig is om binnen te lopen. Om te zorgen dat wij zo inclusief mogelijk werken, is ons team gevuld met een dameskapper, een herenkapper en een krullenkapper. Ook is onze salon rolstoelvriendelijk. Naast de meest traditionele knipbeurten, bieden wij ook andere services aan, waaronder de Global Curl techniek of een permanent in de watergolf.

Kapper Wormer

Kennis op het gebied van kleuring

Veel mensen kiezen ervoor om hun haar te verven. Het maakt niet uit of het de eerste keer is dat u uw haren verft of dat dit een maandelijkse bezigheid is, u wilt er altijd op kunnen rekenen dat de kapper exact weet wat er moet gebeuren om de gewenste haarkleur bij u toe te passen. Daarom gebruiken wij bij onze kapper in Wormer alleen ammoniakvrije kleuring en zijn onze kappers allemaal gecertificeerd met de essentiële diploma’s. Om te voorkomen dat uw haar te veel beschadigd wordt van het verven, heeft u ook de mogelijkheid om van tijd tot tijd een vitamine boost voor je haar te geven. Naast het kleuren van de haren kunt u ook uw wenkbrauw laten kleuren.

Kwalitatieve producten voor uw haar bij onze kapper in Wormer

Bij onze kapper in Wormer vinden wij het belangrijk dat niet alleen onze kappers, maar ook onze producten kwaliteit leveren. Daarom werken wij met vegan producten van Jean Paul Mynè. Doordat dit merk alleen werkt met de beste ingrediënten voor uw haar, en doordat het alle onnodige ingrediënten elimineert, heeft u zekerheid dat uw haar en hoofdhuid gezond blijft en niet geïrriteerd zal raken. Enkele lijnen waar wij gebruik van maken zijn Ocrys, Navitas, Mediceuticals, Numinox, X-folate en Hug. Geniet van een heerlijke, natuurlijke en vegan shampoo, conditioner en treatments die uw haren laten stralen.