Skip to content

De kapper in Zaandijk: de professionele en gezellige kapper voor ieder soort haar

Bent u op zoek naar een Kapper in Zaandijk? Dan bent u meer dan welkom om bij onze kapsalon plaats te nemen in de kappersstoel. Wij zijn een kapper gelegen in Zaandijk en wij staan bekend bij onze klanten als een klantvriendelijke en gezellige salon. Het is ons doel om u op uw gemak te stellen en een zorgeloze tijd te bezorgen. Zodra u plaatsneemt op onze kappersstoel willen wij dat u lekker tot rust komt en geniet van het momentje.

De klantvriendelijke kapper in Zaandijk

Onze kapper in Wormer staat bekend als een gezellige salon. Wij vinden het belangrijk dat klanten zich thuis voelen en dat onze salon laagdrempelig is om binnen te lopen. Om te zorgen dat wij zo inclusief mogelijk werken, is ons team gevuld met een dameskapper, een herenkapper en een krullenkapper. Ook is onze salon rolstoelvriendelijk. Naast de meest traditionele knipbeurten, bieden wij ook andere services aan, waaronder de Global Curl techniek of een permanent in de watergolf.

Kapper Zaandijk

Een kapper in Zaandijk voor iedereen

Veel mensen kiezen ervoor om hun haar te verven. Het maakt niet uit of het de eerste keer is dat u uw haren verft of dat dit een maandelijkse bezigheid is, u wilt er altijd op kunnen rekenen dat de kapper exact weet wat er moet gebeuren om de gewenste haarkleur bij u toe te passen. Daarom gebruiken wij bij onze kapper in Wormer alleen ammoniakvrije kleuring en zijn onze kappers allemaal gecertificeerd met de essentiële diploma’s. Om te voorkomen dat uw haar te veel beschadigd wordt van het verven, heeft u ook de mogelijkheid om van tijd tot tijd een vitamine boost voor je haar te geven. Naast het kleuren van de haren kunt u ook uw wenkbrauw laten kleuren.

Verschillende soorten service

Bent u op zoek naar een echte kleurspecialist, gediplomeerde kappers, en kappers die gecertificeerd zijn? Dan bent u bij Kapper Zaandijk op de juiste plek. Ons team is gevuld met professionele kappers, waaronder een haar- en hoofdhuid specialist. U kunt er volop op rekenen dat wij met grote zorg en zorgvuldigheid aan de slag gaan met uw haar. Verschillende manieren hoe wij deze zorg garanderen, is onder andere door vegan producten te gebruiken, te werken met ammonia vrije kleuring, en te werken met erkende merken, zoals Jean Paul Mynè. Enkele verschillende lijnen die wij gebruiken bij ons in de salon, zijn de producten van Hug, Navitas X-folate, Numinox, Mediceuticals en Ocrys.