Skip to content

Onze werkwijze

Wij zorgen ervoor dat de bewoners van de afdelingen worden opgehaald en weer teruggebracht worden naar de afdelingen.

Wilt u online boeken dan kan dat hier

Wij werken voornamelijk op afspraak, maar mocht u langskomen en er is plek dan kunt u natuurlijk altijd blijven. Voor het grootste gedeelte van de bewoners houden wij zelf een agenda bij aan de hand van de opgegeven frequentie.

Dit kan opgegeven zijn door de bewoners zelf of een contactpersoon. U kunt hiervoor een Autorisatieformulier invullen. Deze is terug te vinden op de site en kunt u ingevuld naar ons mailen of inleveren in Onze Kapsalon.

U kunt gebruik maken van onze factuurservice. Eens per 14 dagen ontvangt u een factuur met daarop alle verrichtte behandelingen van de voorgaande periode. U kunt ervoor kiezen om de factuur te voldoen met automatisch incasso, u ontvangt dan korting op de administratiekosten. Wenst u gebruik te maken van deze service, kunt u het formulier Doorlopende Machtiging naar ons mailen of inleveren bij Onze Kapsalon.

Uiteraard is er bij ons ook de mogelijkheid om een betaalverzoek te ontvangen per e-mail of contant of per pin te betalen. Hiervoor worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

Mocht u nog vragen hebben neemt u gerust contact op met één van onze salons.